whattafashion.com

Novi tečaj jeansa: Urban boho

Devedesetih su se rado kombinirala dva jeans odjevna predmeta, nekad ton u ton, a nekad u dva različita tona. Današnji trendovi inspiraciju su našli u devedesetim godinama prošlog stoljeća, ali kako ne bi bili njihova čista kopija i da jeans kombinacije ne bi djelovale suviše casual, gornji odjevni predmet se preporučuje birati u formi jeans ogrtača, s pojasom u struku i širim reverima. Uz ovu kombinaciju lijepo će pristajati šire jeans hlače svijetloplavog tona i nešto šarenih modnih dodataka.

Volite li životinjski svijet, dobar izbor će biti Hobo Dyonisus od Guccija, koje prate gležnjače kroko ili zmijskog uzprka, a iz iste obitelji boja dolaze nakit i šal.

Neka njihov uzorak prati šare na cipelama, a kako bi čitav styling djelovao zabavno i zaigrano na rukama brine malo bling bling efekta, narukvice ili više nanizanih prstena zlatnožutog tona, sa raznobojnim kamenčićima. Ovaj styling prihvatit će i zavoljeti sve ljubiteljice boho izričaja.

 

foto: dressinn.com, spottedfashion.com

Posted by on Apr 7 . Filed under Accessories, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010