whattafashion.com

Osvojite Eli’s nakit!

 
Jelena Štimac je ekonomistica koja svoje slobodno vrijeme koristi za izradu unikatnog nakita iz das mase i kože ( das masa je materijal vrlo sličan glinamolu, no čvršći i izdržljiviji). Das masu kao materijal odabrala je zbog njene velike mogućnosti oblikovanja a kožu tek nedavno ubacila u svoje kreacije i – oduševila se.

Za nakit koristi samo recikliranu kožu, onu koja bi inače završila na otpadu. Izrađuje prstenje, ogrlice, naušnice, narukvice, broševe. Svoj nakit vidi na djevojkama,  ženama koje su odlučne, već imaju izgrađen stil, cijene handmade a žele se istaknuti na “drugi” pogled.

U budućnosti Jelena će eksperimentirati s bojama i oblicima, istraživati nove materijale a u planu je i jedna ekscentrična kolekcija.

Nakit Eli’s fantasy možete pratiti na Facebook-u, ali i pronaći ga na sajmovima u Rijeci i Zagrebu (CoolArt – Rijeka, ArtBaazar – Rijeka, Događalica – Zagreb, Fist Art Fest – Zagreb)

U našoj nagradnoj igri možete osvojiti naušnice sa fotografije a da  biste mogli sudjelovati u igri trebate:

– biti fan whattafashion.com
– lajkati facebook stranicu Eli’s fantasy

Elis-fantasy-handmade-jewelry-nakit

– u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com opisati  što vam se  sviđa u Eli’s nakit kolekcijama i zašto.

Svoj komentar ostavite do 12. rujna u 20 h. Isti dan objaviti ćemo dobitnicu/ka nakita na fan stranici whattafashion.com iza 22 h.

Sretno!

 

Posted by on Sep 6 . Filed under Accessories, Media, Nakit, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

8 Comments for “Osvojite Eli’s nakit!”

 1. Sviđa mi se nakit jer je neobičan..drukčiji…a boja ovih nazšnica je originalna….hladna…..za nadolazeće godišnje doba, a po ljetu bi bila odlično osvježenje…sam pogled na njih i tu boju osvježava 🙂

 2. Mystique

  sviđa mi se sama idea da nakit izrađuje od komadića kože, koji bi se inače bacili, te same boje nakita koje me oduševljavaju sa svakim novim komadom

 3. Monika

  Njen nakit ne izgleda kičasto ili kao obična “đinđa”,već se na prvi pogled vidi da se radi o unikatnom komadu nakita koje će svaka žena, sa malo stila, znati kako kombinirati da podigne i najjednostavnije komad odjeće.

 4. Volila bih ga osvojiti za svoju kćerku tineđerku, jer voli nositi takve stvari.

 5. sanda

  njezin nakit je nesto posebno, kao i moja mama koja bi nosila.

 6. Ana

  Sto masta osmisli ruke pretvore u djelo.
  Nakit je u jednu ruku originalan a u drugu jednostavan.
  A ta kombicacija me ocarala. o_O

 7. Sanda

  zašto dobitnik/ca nije objavljen/a??

 8. Admin

  Poštovana Sanda, sve obavijesti o dobitnicima u giveawayu na whattafashion.com objavljuju se uvijek na fan stranici http://www.facebook.com/pages/Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal/160881243959797

  Unutar ovog članka također su napisani uvjeti sudjelovanja: – u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com opisati što vam se sviđa u Eli’s nakit kolekcijama i zašto.
  Pravo sudjelovanja u igrama imaju samo fanovi, stoga se nažalost komentari ispod ovog članka upisani na ovoj stranici ne priznaju i ne ulaze u izbor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010