whattafashion.com

Što nam je Mass pripremio za jesen?

Otkačeni modeli poznatih brandova definirani modernim, sportskim i casual stilom

Vodeći se najnovijim trendovima u svijetu mode, Mass je police svojih dućana preplavio brojnim kolekcijama poznatih modnih brandova. Vrhunski modeli cipela, klasičnih i slip on tenisica dostupni su u raznim varijantama, trendy dizajnu i najbolji su modni dodatak u jesenskoj sezoni.

Jesenska kolekcija donosi sasvim nove stilove, kao i one koje su već poznati i spoj je aktualnih trendova, udobnosti i sportskog chica.

 

Pored visokih i niskih tenisica, Mass donosi i slip-on modele, duboke i plitke, sa različitom kombinacijom materijala, u metalik nijansama, ukrašene glamuroznim elementima, sjajnim efektima i animal printom. Ovi svestrani modeli donijet će svježe i prepoznatljive detalje svakodnevnom stylingu i postat će predmet obožavanja brojnih trendseterica.

S obzirom da Mass nudi najveći izbor brendova na jednom mjestu, i ove će jeseni ljubiteljice cipela na imati „dosta posla“ u odabiru željenih modela.

Posted by on Sep 17 . Filed under Accessories. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010