whattafashion.com

Marinina njujorška bajka!

Modna dizajnerica Marina Mićanović oduševila je revijom koju je održala 13. rujna na čuvenom NYFW -u. Za nju ovaj datum nije bio nesretan već će joj ostati urezan u lijepom sjećanju jer je nakon revije nagrađena ovacijama, a prisutnim novinarima izjave je davala duže od sat vremena.  Amazing, fantastic, flawless – tako su američki novinari opisivali Marininu kolekciju!

–  Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica, pozitivne kritike koje su se odmah pojavile na modnim blogovima… Baš sam presrećna i preplavljena emocijama. Kompletna kolekcija ostaje u New Yorku jer sam potpisala ugovor sa agencijom koja se bavi stajlingom VIP ličnosti, tako da se nadam da ću uskoro videti moje modele na nekoj od velikih svetskih zvezda – ispričala je nakon revije Marina Mićanović.

NYFW je ambicija svih dizajnera širom svijeta, a Marina je uspjela ostvariti ju drugi put za redom.  Naime, u veljači ove godine sudjelovala je na NYFW-u u okviru grupne revije, sa još dvojicom kolega iz Srbije, a sada se predstavila potpuno samostalno u okviru AMCONYC platforme i to u udarnom večernjem terminu od 20 h.

Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobiva na punoći i inovaciji. Lepršavi materijali u intenzivnim bojama, u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni  su novom vremenu.

 

Posted by on Sep 23 . Filed under Fashion report, Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010