whattafashion.com

Modeli: Željko Anzulović

Željko Anzulović student je Prava, rođen u Zadru a živi i radi u Zagrebu. Njegova modna priča započela je prije nekoliko godina u podhodniku Importane Centra u Zagrebu gdje je scoutan od strane modnog fotografa Belizara Valića i novinarke Ive Tuđe. Nakon prvih test fotografija i polaroida, uslijedili su i prvi angažmani za poznate domaće dizajnere, od modnih kampanja za Ivicu Klarića, Top Brands, IT Torbe, do angažmana na modnim revijama većine hrvatskih i nekih stranih dizajnera muške mode, Igora Galaša, Jasmine Arnautović, Tomislava Bahorića, Dioralopa, Jelene Aleksić, Ivana Mana, Despotovića i Tijane Pavlov.

 

Sonic Models mlada je agencija koja je s radom započela 2010. godine. Osnovali su je modni fotograf Belizar Valić i novinarka i poznata dizajnerica torbi Iva Tuđa koji zajedno pokrivaju sve segmente modne produkcije. Agencija broji svega tridesetak modela koji većinom nisu dostupni za hrvatske klijente zbog stalnih angažmana na inozemnim tržištima, njemačkom, kineskom, indijskom, turskom, pa čak i japanskom s kojima je Belizar ostvario pozitivne kontakte.

Agencija nije usmjerena isključivo na modna središta, Milano, Pariz, London, već na mlada i perspektivna tržišta koja puno ulažu u časopise, editorijale i cijelokupnu produkciju, te samim time pružaju veću mogućnost rada i zarade. Agencija namjerava nastaviti rad s manjim brojem modela što omogućava individualniji pristup svakom modelu te što bolju prilagodbu tržištu na kojem imaju najviše izgleda za uspjeh.

 

Posted by on Oct 12 . Filed under Media, Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010