whattafashion.com

Nova lica.com predstavlja: Svetlana Gavrilović

Svetlana Gavrilović bavi se borilačkim sportovima: kickboxom i karateom koje trenira u klubu “HUS” u Osijeku i trči polumaraton za atletski klub “Maraton” u Vukovaru. Po struci je marketing managerica. Modeling kojim se bavi u Hrvatskoj smatra zanimljivim hobijem i odličnom podlogom prije ulaska u svijet glume u kojem se želi okušati u Americi. Surađivala je sa poznatim hrvatskim fotografima, radila kataloge, nosila mnoge revije od kojih bi izdvojili revije za Matrix World Tour, Benetton, Terranovu, dizajnera Toni Brekala, Sandru Ajhner, razne agencije u Zagrebu i Osijeku,  a drugu godinu za redom je voditeljica vukovarskim manekenima.

Ovo je samo dio interviewa koji donosimo sa stranice NovaLica.com (profesionalni društveni alat i zajednica za modele, hostese, fotografe, glumce i ostale pripadnike modne i filmske industrije)

Svetlanu smo i ranije primijetili a posebnu pažnju privukla nam je jedna rečenica iz interviewa:

Najdraže web-stranice?

Croring.com,marinshe.bloger.hr,  whattafashion.com, nytimes.com

Drago nam je da se novom licu u modellingu jako sviđa naš modni & lifestyle portal te joj želimo puno uspjeha u daljnjem radu!
Upoznajte ovu zanimljivu, svestranu djevojku kroz cijeli interview, koji možete  pročitati na http://www.novalica.com

 

 

 

 

Posted by on Feb 15 . Filed under Media, Models, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010