whattafashion.com

Adele na naslovnici Rolling Stonea i o plus size-u

Mokra kosa i guste trepavice mega popularne Adele pred objektivom Thea Wennera čini se da su najdalje što će popularna pjevačica ponuditi od sex appeala. Naime, u svom intervjuu u magazinu govori o usporedbi s drugim zvijezdama, poput Miley, napominjući kako kritičari često kažu da je njen classy look i izvrsna izvedba bolja od bilo kojeg drugog oskudno odjevenog pjevača. Adele nema ništa protiv izbora istih i smatra da nije moralnija od drugih, no uvjerena je da kad bi imala vitkiju figuru, ponovno ne bi pristala na otkrivanje iste.

“Would I show my body off if I was thinner? Probably not, because my body is mine. But sometimes I’m curious to know if I would have been as successful if I wasn’t plus-size. I think I remind everyone of themselves. Not saying everyone is my size, but it’s relatable because I’m not perfect, and I think a lot of people are portrayed as perfect, unreachable and untouchable.”

izvor, foto: fashiongonerogue.com

Posted by on Nov 6 . Filed under Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010