whattafashion.com

Fashion corner je IN!“…Poštovani prijatelji,

obzirom na to da je svima nama moda po difoltu u svesti, samo je pitanje kako i koliko, na inicijativu Sandre Lalović okupilo se nekoliko mladih dizajnera koji će se Niškoj publici (za početak) predstaviti na malo drugačiji način. Netipično za ovaj grad, u periodu od 2. do 4. decembra biće vam dostupno naše “coše” ili kako smo to mi nazvali “Fashion corner”. Sa idejom da se modnoj sceni u Nišu da jači puls, u tom periodu će biti predstavljeno nekoliko dizajnera – prodajnog tipa. Na samom otvaranju 2.dec. u showroomu,( Ul.Generala Bože Jankovića 21, lokal 6) sa početkom od 18h biće priređen koktel, da bi se simbolično zatvorio 4.decembra čajem u 17h.

Ljubitelji mode i nekonvencionalne kupovine proizvoda neuobičajenog dizajna će ovaj događaj učiniti mogućim da se ponovi još koji put, jer Niš ima dizajnere i ljubitelje istog…”

Zainteresirani? Mi jesmo, volimo ovakve pozivnice, stoga smo odlučili s vama podijeliti link na superzanimljivi modni blog naših kolegica iz susjedne države!

http://sandralalovic.blogspot.com

Posted by on Nov 26 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Fashion corner je IN!”

  1. ana

    NK je fenomenalna!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010