whattafashion.com

Foto fashion overdose – OFF

Dvorac Bežanec bit će 17. svibnja domaće središte svijeta modela, fotografa, vizažista, frizera i dizajnera. Upravo u tom prelijepom zdanju iz 17. stoljeća organizirat će se Foto Fashion Overdose, cjelodnevni susret različitih profila ljudi i raznih djelatnosti vezanih uz modu i ljepotu, kojima će stručni tim vodećih domaćih stručnjaka u svojim područjima, omogućiti radom u tematskim radionicama, osobno stručno usavršavanje.

“OFF je neprofitni modni događaj čiji je cilj okupiti ambiciozne kreativce različitih ali usko povezanih djelatnosti. Naša je misija na zabavan i kreativan način pružiti svakom sudioniku OFF-a priliku za razvijanje vještina i nadogradnju znanja. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama doći do izrazito kvalitetnih proizvoda koji će svakom sudioniku biti korisni za promociju njegove djelatnosti”, kazao nam je u najavi Boris Mataković, jedan od organizatora događaja.

Riječ je o eventu tijekom kojeg organizatori žele nizom predavanja i praktičnih radionica, podučiti ljude koji se žele specijalizirali za određenu djelatnost kako funkcionirati na modnom setu kakve viđamo na najvećim domaćim i svjetskim fashion događajima.

Prema programu, OFF će trajati od 8 ujutro do 20 sati (s kratkom pauzom za ručak), polaznici će biti raspoređeni u 10-tak manjih radnih skupina kako bi što bolje i kvalitetnije svladali teorijski i praktični dio rada. Tako je predviđeno da OFF započne kratkim predavanjima o radu s modelima i korištenju fotografske rasvjete, a zatim kreće cjelodnevni praktični dio tijekom kojeg će polaznici uz savjete i instrukcije voditelja skupina imati priliku za stjecanje vrijednih iskustava.

Organizatori su tijekom planiranja OFF-a posebnu pažnju dali na rad s malim skupinama kako bi se osigurala kvaliteta usvajanja znanja polaznika u radu u specifičnim uvjetima i sa specifičnom opremom.

Zanimljivo, iako program OFF-a predviđa prilično napornu satnicu praktičnog i teorijskog rada, polaznici će imati prigodu i za odmor i zabavu. Među brojnim iznenađenjima za polaznike posebno treba naglasiti da će imati prigodu sudjelovati u izboru za najbolje radove, te u nagradnjačama sa zanimljivim sponzorskim poklonima.

Broj sudionika je ograničen, pa iako se 100-tinjak mogućih prijava čini kao velik broj, organizatori naglašavaju da su atraktivnost lokacije, niska cijena kotizacije i relativno velik broj djelatnosti koje će se okupiti u Bežancu, dobri razlozi za što bržu prijavu.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail info.off2015@gmail.com, a sve detalje vezane za sami događaj mogu pratiti preko FB stranice https://www.facebook.com/foto.fashion.overdose.OFF?ref=hl

Posted by on Apr 10 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010