whattafashion.com

Kineska kultura kao inspiracija za blagdanski styling

Postoje mjesta na kojima se okuplja samo elita, znanstvenici, kreativci, političari i svi znamo barem neko od njih. U Berlinu je to Adlon Palais, mjesto na kojem se susreću Art deco, Chinoiserie i suvremeni kineski stil. Unutrašnjost ovog mjesta je raskošna, a biblioteka je ukrašena umjetničkim radovima, fotografijama i raznovrsnom literaturom. Arhitektura ovog mjesta zadivljuje i inspirira. Čak i kulinarski gledano, ovo mjesto ispunjava visoke zahtjeve.

Imate li priliku zakoračiti onamo ili barem na neko slično mjesto, Vaš outfit treba biti primjeren prilici. Stilisti Flair Magazinea, pustili su mašti na volju, inspirirali se interijerom i ambijentom berlinskog China Cluba, za koji preporučuju snažan, ali ne i napadan look.
Suptilni spoj tamnocrvene haljine, baršunastog clutcha sa zlatnim paspulima, XL naušnica i sandala zanimljive, asian forme, njihov je blagdanski izbor.

 

brownsfashion.com, people, shape.com, therealreal.com, pinterest

Posted by on Dec 24 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010