whattafashion.com

Kristina Jezernik putuje na izbor Miss Model of the World

Riječka Čakovčanka, Kristina Jezernik, putuje na izbor Miss Model of the World, koji će se održati u Kini od 12. studenoga do 4. prosinca ove godine.

Miss Model of the World osnovao je gospodin Çevik Suha Alpayli 1988. godine  a od tada svake godine u ovom spektakularnom događaju sudjeluje više od pedeset zemalja s pet kontinenata. U pripremi predstavnice Hrvatske za ovaj izbor ljepote, Kristine Jezernik, uskočili su mnogi stručnjaci. Raskošnu večernju haljinu s ručno šivanim Swarovski kristalima specijalno za nju kreirale su riječke dizajnerice Vesna Kuiš i Nikolina Petrušić, kupaći kostim osmislio je Ivan Božić, a moderniziranu narodnu nošnju potpisuje istarska dizajnerica Eni Surijan. Večernju haljinu nosit će iz salona vjenčanica Nadije Brnelić, a koktel haljine iz salona Marie.

Za manikuru i frizuru će se pobrinuti Nina Zogović i Martina Ivanković iz studia ljepote Annai a  dodatni push up volumen kose osigurat ce  Snježana Tuhtan.

Za ekstenzije trepavica pobrinuti će se The Beauty salon a da bi Kristina imala savršeni hollywoodski osmijeh pobrinuti će se poznata stomatologinja Silvija Šubat Pichler. Kako bi znala sve pravilne tehnike šminkanja poduku će dobiti od profesionalne vizažistice Bobe Dubaić.

S obzirom da ovo natjecanje nije samo u ljepoti već i upoznavanje drugih kultura, običaja, okusa, organizacija izbora zatražila je od svake predstavnice bocu crnog vina kako bi izabrali najbolji okus među 50 država. Naša predstavnica će im pokloniti vrhunsko vino iz Lumbarde na otoku Korčuli, agroturizma Batistić-Zure, čija vina spadaju u kategoriju hrvatskog domaćeg proizvoda.

Da bi Kristina kvalitetno mogla prezentirati našu zemlju zaista  je pohvalno što se u ovaj projekt uključio jedan ovako veliki, multidisciplinarni krug stručnjaka koji  će pomoći našoj predstavnici oko pripreme.

Kristina Jezernik  završila je stručni studij sestrinstva na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Dosad je predstavljala Hrvatsku na Miss Supranational 2010. u Poljskoj i to zahvaljujući Borisu Kosmaču, tadašnjem nacionalnom direktoru za taj izbor a nakon toga stupila je u kontakt s mnogim svjetskim organizatorima i modnim agentima te je 2011. putovala na Cipar na europski izbor ljepote Miss pearl of Europe, gdje je osvojila titulu Miss Friendship ( miss osobnosti /simpatičnosti ). Iste godine dobiva pravo  i licencu da odabire hrvatsku predstavnicu za izbor MISS PEACE INTERNATIONAL – na kojem je riječanka Urša Milešević postigla visoki plasman.

Sa samo 21-om godinom postala je  nacionalni direktor za 3 svjetska izbora: MISS PEARL OF EUROPE, MISS FREEDOM OF THE WORLD za koji je kao predstavnicu RH izabrala mladu studenticu ekonomije Ivonu Vranaričić, te MISS PEACE INTERNATIONAL na  kojem je radila kao asistent u organizaciji. Organizatorica je KOSTRENA FASHION SHOW -a i KOSTRENA DANCE COMPETITION-a, modne revije “Unicata ” povodom koncerta “Senjska oluja”.

Posted by on Nov 6 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010