whattafashion.com

We like… Kate Moss for Nikkie

Kate Moss ima zaista impresivan stil pa nije čudo da je ova stilska ikona na tržište donijela još noviteta sa svojim potpisom. Iako je u posljednje vrijeme običaj, da brandovi daju priliku influencerima za suradnju, Nikki se odlučio za suradnju s već poznatim i utjecajnim imenom u svijetu mode, Queen of Cool Kate. Ove sezone tako predlaže blousone s metalic efektima, negliže topiće iz svile s čipkastim bordurama te hlače cropped forme satenskog sjaja. sva odjeća neodoljivo podsjeća na Katein privatni stil, a popisu se pridružuju i kožne jakne biker stila, koje ovaj put imaju interesantne detalje u formi zvijezda, pencil suknje sa zipom po čitavoj duljini, basic haljine poludolčevita stila s dodatkom čipke i sandale optočene štrasom.

Za label Nikkie, Kate je utjelovljenje glamoura, Rock’n’Rolla, sex appeala i coolnessa, a njen privatni stil mix je svih bitnih elemenata, koji se odlično uklapaju u viziju branda. Kate je već jako dugo u modnom svijetu i businessu, ona je ikona stila i svi znaju za nju, što je bilo bitno za Nikkie, posebno radi američkog i azijskog tržišta.
Influenceri za ovu tvrku nisu toliko značajni jer se orijentiraju na ciljane grupe, svojih vlastitih baza fanova. Kate je prava profesionalka kojoj nije bitan samo njen potpis na dijelu kolekcije, već čvrsto stoji iza svega što radi pa je tako svakodnevno utjecala na izbor materijala i krojeva.

foto: icon-kate-moss.blogspot.hr

Posted by on Aug 19 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010