whattafashion.com

Mala škola stiliziranja kose

U sklopu Portanova Fashion Incubatora u Osijeku su ambasadori Akademije Toni & Guy predstavili profesionalnu liniju za njegu kose label.m. Ambasadori spomenutog brenda su tim iz frizerskog studija Sasha, Saša Pušnjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski.

Ovo troje stilista za kosu su svim posjetiteljima objasnili i pokazali koje frizure i boje  su must have ove sezone i naravno kako  proizvodi label.m mogu pomoći i prodonijeti. Label.m proizvodi su samo tjedan dana prije Osijeka bili predstavljeni u Londonu. Prvotna namjena ovih proizvoda je bila samo za korištenje u frizerskim salonima. Međutim, oni su sada dostupni svima pa samim tim možete i vi u svoja četiri zida u samo par minuta napraviti frizuru kakvu želite.

Inspiraciju predstavnici label.m-a pronalaze u uličnoj modi. Ono što je istaknuto kao imperativ za ovu sezonu je  volumen, volumen i opet volumen a kao vrlo popularne frizure spomenuti su bob i duga kosa sa šiškama, te boje plava, crvena i smeđa.

Naravno label.m proizvodi nisu namijenjeni samo ženama već i muškarcima. Nešto što  bi se moglo svidjeti većini žena a istaknuto je u ovoj maloj školi stiliziranja  –  svi proizvodi sa kose skidaju se samo češljanjem a kako to sve ne bi ostalo samo na praznoj priči svi posjetitelji ove škole mogli su se u to i uvjeriti. Naime, frizeri su dozvolili svima koji su to htjeli da dođu i probaju kosu modela te da se uvjere kako doista ovi proizvodi kosu čine magičnom.

Text by Tomislav Vlahović

Posted by on Oct 20 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010