whattafashion.com

Marina za Plezir Magazin: Osam ideja za božićni poklon

Marina Đarmati svestrana je mlada umjetnica, fotografkinja i autorica raznih tekstova modno – lifestyle tematike, te vrlo dobro poznata našim čitateljima.
Svoju karijeru je započela blogom, pred nekoliko godina, a kroz kratko vrijeme pridružila se našem timu, kao suradnica, te na našim stranicama bilježi i prva ostvarenja kao kolumnistkinja.
S obzirom da s velikom ljubavlju i stručnošću pristupa svakom zadatku i voli izazove, od novijih uspjeha bilježi suradnju sa raznim portalima i magazinima izvan Hrvatske, pa je tako i povodom blagdana, u Plezir Magazinu izdan njen vodič sa osam ideja za božićni poklon, namijenjen ženama. Tako su se ovom prilikom na stranicama našla i mnoga poznata imena iz svijeta mode, ljepote i lifestylea: Marla kolekcija jesen/zima 2016/17, najnovija knjiga Ivane Grabar, mirisne svijeće Whisper of Nature i mnogi drugi.

Marina je ovom suradnjom dokazala da u ljubavi prema poslu koji volite nema granica, a kad istinski i predano nešto želite, nema limita.
Ponosni smo na našu dragu prijateljicu i suradnicu te joj želimo puno novih uspjeha!

Posted by on Dec 14 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010