whattafashion.com

Osvojite unikatnu torbu Amaradi!

 

AMARADI BAGS je linija unikatnih torbi hrvatskog proizvođača modnih dodataka i dekoracija za kuću AMARADI. Ove vesele i unikatne torbe nalaze se u ponudi na tržištu od 2007.g. Svaka je torba dizajnirana i ručno izrađena u  AMARADI studiu s puno ljubavi, pažnje i brige za detalje. AMARADI torbe vole i nose djevojke i žene koje uživaju u životu, modi, kolačićima, šarenim filmovima, sanjarenju i bojama.
Svaka torbica je posebna i strpljivo čeka da ju izabere njena nova vlasnica.


AMARADI torbe izrađuju se u nekoliko osnovnih skupina: clutch, torbe s ručkom, večernje torbice, male torbice i vikend torbe, te u dvije sezone: proljeće – ljeto, jesen -zima.

“Uživam u svakom trenutku stvaranja ove priče – od početne skice ili zabilješke, preko kombiniranja tkanina, krojenja, šivanja, ukrašavanja do pakiranja i konačne isporuke. Ponuditi tržištu handmade proizvod izrađen kao unikat ili u jako malim serijama po vrlo prihvatljivoj cijeni veliki je izazov i u današnje vrijeme težak zadatak. Sretna sam što se već 6. godinu bavim ovim poslom i zahvalna sam na vjernosti svih predivnih AMARADI kupaca i velikom razumijevanju i podršci mog partnera i obitelji”, otkrila nam je dizajnerica.

AMARADI torbe mogu se pronaći na web shopovima: OMNIS ART i KRPA, te u mnogim buticima i poklon galerijama širom Hrvatske.

Potražite ih i na:

alexandramaradin.blogspot.com

AMARADI-accessories

U nagradnoj igri na whattafashion.com fan stranici možete osvojiti ovu predivnu torbicu sa gornje fotografije, s trakicama raznih uzoraka.

Nagradno pitanje? Upotrijebite maštu i dajte ime, naziv ovoj torbi!

Svoj odgovor upišite u prostor za komentare na fan stranici whattafashion.com. Igrajte se u razdoblju od 4. – 11. kolovoza u 20 h!!!

Sretno!

 

Posted by on Aug 4 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

13 Comments for “Osvojite unikatnu torbu Amaradi!”

 1. Tina

  sweet in stripes

 2. štrumfić

  color letter

 3. Kristina (Nakit Flower Children by K.)

  Color Me Up 🙂

 4. Mirjana

  Happy rainbow

 5. Crohistoria

  tassels pocket

 6. Maja

  Oasis of Paris

 7. Marija

  garden colors

 8. Goga

  Naturally Crazy

 9. Aleksandra

  post-it hand bag 🙂

 10. Vesna

  specialmente innocente

 11. Martina

  summer love

 12. Marina

  Rainbow chic

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010