whattafashion.com

Poznati Splićani stigli na otvorenje Buba Bu showrooma

Dizajnerica Gorana Milaković prepoznatljiva po ženstvenim kreacijama s dozom razigranosti, proteklog četvrtka otvorila je u Splitu showroom svojeg brenda Buba Bu design. Brend osnovan 2015. godine u kratkom roku prepoznale su Splićanke koje cijene unikatnost i kvalitetnu izradu. Decentni odjevni komadi pročišćenih linija, volani i točkice, koje su inače zaštitni znak brenda, dio su ponude novootvorenog showrooma smještenog u Ulici kralja Zvonimira 101 u Splitu. Minimalistički interijer upotpunjen zlatnim detaljima prati estetiku brenda, a svidio se poznatim Splićanima i brojnim prijateljima brenda.

Neda Makjanić Kunić, Monika Sablić, Marija i Jurica Pirić, Ana Kujundžić, Sandra Ledenko i Renata Lovrinčević Buljan, samo su neki, koji su stigli na proslavu otvorenja.
“Veselim se što će moje kreacije klijenticama odsad biti lakše dostupne. Dugo sam tražila odgovarajući prostor i napokon ostvarila svoj san. Hvala svima koji su me došli podržati, posebice iskusnijim kolegama”, izjavila je dizajnerica.
Uz navedeni asortiman svi zainteresirani moći će u showroomu razgledati i novu kolekciju kreiranu za blagdansko razdoblje.
Fotografije: Sonja Dvornik

Posted by on Dec 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010