whattafashion.com

Preporučujemo: Salon namještaja Qualis, za jedinstveni doživljaj kupovine

Na Samoborskoj cesti 147 u Zagrebu smjestila se oaza  udobnog i kvalitetnog življenja – salon namještaja Qualis, koji nudi jedinstveni doživljaj kupovine, ugodnu i opuštajuću atmosferu.

U ovom atraktivnom prostoru, pronaći ćete više od 100 različitih komada namještaja – od najpoželjnijih modela sjedećih garnitura, kutnih garnitura, garnitura sa i bez funkcije spavanja do sjedećih garnitura sa relax mehanizmom, manjih ili većih kompozicija garnitura.

Nezaobilazan dio asortimana su i trendy blagavaonske stolice i stolovi, efektne podne lampe ili lusteri, kao i ukrasni modni dodaci za uređenje interijera.

U dnevnom boravku Qualisa, posjetitelji i kupci se druže, zabavljaju, opuštaju,  rješavaju životne dileme. Uslužni trgovci  razvlače postelju za drage goste, naglašavajući koliko je važno odabrati najkvalitetnije sjedeće garniture.

Qualis namještaj je ekskluzivni zastupnik renomiranog europskog brenda Kler, s tradicijom više od 40 godina, koji promovira profinjeni stil života.

 

Svim ljubiteljima interijera, idealno je mjesto za otkrivanje najnovijih modnih i ekskluzivnih trendova u svijetu namještaja.  Qualis nadahnjuje, u njemu se rađaju nove ideje za uređenje interijera jer već  jedna efektna podna lampa ili luster, trendy blagovaonske stolice ili dizajnerski stol, iz njegove atraktivne ponude, dovoljno je za transformaciju doma.

Više na qualis.hr

Posted by on May 25 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010