whattafashion.com

Prepozatljiv potpis brenda Andy’s stuff

PRVI LOOKBOOK riječke dizajnerice

 

Riječka dizajnerica Andrea Anić predstavila je svoj prvi lookbook. Poznata po prepoznatljivim kaputima i posebnom dizajnu, Andrea je u kratko vrijeme stekla simpatije publike, a među klijentima sve je više i muškaraca koji se odlučuju na unikatne kapute  s pečatom ovog perspektivnog brenda. Glavna karakteristika Andy’s kaputa i balonera su statika i dinamika. Gornji, statični dio označava mirniju stranu naše osobnosti, dok donji dio koji je najčešće u više slojeva volana, označava razigranost. Tako se kroz Andy’s modele proteže zapravo i naša osobnost. Statika i dinamika, razum i osjećaji. Dizajnerica je željela ovaj karakterističan kroj približiti mnogim stilovima pa je tako koristila razne tehnike i tkanine kao što su: traper koji je spajala patchwork tehnikom, vječne karirane tkanine, ručni i strojni vez, ručno oslikani baloner te mnogi drugi modeli u kojima se može pronaći svaka žena koja se ne boji biti drugačija!

Fotografiju potpisuje Marijana Tkalec, make up Romana Poropat, a Iva Frankić se izvrsno snašla kao model u Andy’s ormaru!

Posted by on Dec 29 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010