whattafashion.com

Sjaj na Sustipanu

Zaredali su ljetni koncerti, a jedan od njih, Hari Mata Harijev, divna je prilika da zablistate u svom najboljem izdanju! Poznata splitska dizajnerica Jelena Bošnjak, velika je obožavateljica Harijeve glazbe pa je ovu, glazbenu prigodu, iskoristila za uživanje u divnom zvuku i druženje s najboljim prijateljicama.

Na sinoćnjem Hraijevom koncertu, na Sustipanu, sjajila je u jednom od svojih omiljenih, trendovskih izdanja – srebrnom “head to toe” outfitu.
Dojmljiv styling – srebrnu haljinu i sandale s brojnim remenčićima metalic srebrnog tona, upotpunila je soft pink make upom, nježnom frizurom i mini torbicom s dugim lancem, koji su omekšali edgy izričaj i cijelom looku dali  ladylike vibe. Jelena se još jednom, ovim stylingom, dokazala kao odlična stilistica.

Opuštajuća atmosfera , vrhunski ugođaj i kvalitetno društvo, uvijek se bilježe kamerom za uspomenu. Jelena i prijateljice  pozirale su fotografima iz raznih medija, a s lijepom splitskom dizajnericom rado se slikao i Hari.

Posted by on Jul 5 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010