whattafashion.com

Topla čestitka iz toplog okružja

Dragi prijatelji i čitatelji naših modno – lifestyle siteova marla-design.com i whattafashion.com, iza nas je zabavna i bogata 2016. godina. Kažemo zabavna jer smo ju sami nastojali učiniti što zabavnijom, sebi i vama. U tome smo uspjeli, jer kao nagradu dobivamo divne osmijehe sa svih strana!
Mi ne vjerujemo u one priče da je godina “kriva” i “zaslužna” za sva stanja, već iz svake godine uzimamo i činimo najbolje što možemo, za sebe i vas!
Bogata je sadržajima i darovima, koje smo omogućili i sebi i vama. Bogata je uspjesima, na svakom polju, jer svemu pristupamo s puno entuzijazma i ljubavi, pa tako bilježimo brojne privatne i poslovne uspjehe. Bogata je i našim suradnicima, koji ostaju s nama iz godine u godinu, iako su raštrkani po raznim gradovima zemlje i svijeta.

Urednica i vlasnica siteova koje volite, Nives, Novu će čekati s obitelji, a tako i kolumnistica Durica, koja je ove godine postala mama. Naša Marijana će također slaviti s obitelji i prijateljima, a tako i Marina, koja ovom prilikom šalje svoju toplu čestitku:

“Svim čitateljima portala Whatta Fashion, dragim prijateljima i suradnicima u 2017. godini želim zdravo tijelo, poduzetni duh i vedrinu u mislima!”
Marina Đarmati

Posted by on Dec 28 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010