whattafashion.com

We like… Cakes by Ana!

U iščekivanju proljeća i dana u vedrim tonovima, mjesecima prije smo pomno proučavali “must have” liste za proljeće/ljeto, tragajući za posebnim komadom…

Pronašli smo nekoliko takvih komada i danas vam ih predlažemo…I to doslovno komada!

Oni su slatki, neodoljivi i šareni i naravno, riječ je o kolačićima! Sad se zasigurno pitate kakve veze imaju kolačići s proljetnim trendovima i modom općenito?

Odgovor  nudi Ana Čizmić, Splićanka koja Chanel torbice, šeširiće i haljinice pretvara u ova mala slatka zadovoljstva.

S izradom istih  je počela iz puke znatiželje, a dodatni motiv za početak rada dobila je i od svoje kćerkice i nećakinje kojima je htjela uljepšati rođendane. Najveća joj je strast izrada cupcakesa sa raznim motivima koji su na njezinoj facebook stranici CakesBYANA postali pravi hit. Putem facebooka također možete naručiti Anine slatke modne kreacije pa tako odsad, zahvaljujući domišljatosti ove Splićanke, svaka žena može imati Chanel torbicu, na kojoj će joj sigurni smo, zavidjeti mnogi.

Svojim vedrim koloritom Cakes by Ana su kao stvoreni baš za ovo doba godine, a nedavno su ih svi Splićani imali priliku kušati na  5. Modnom Alter Egu, projektu koji okuplja mlade i neafirmirane modne dizajnere.

Sigurni samo kako su Cakes by Ana totalni must have ove sezone, a za one koji još uvijek sumnjaju u fotografije u našoj fotogaleriji…Da, sve što vidite je jestivo!

Tekst: Marijana Skender

Izvor: svijet-mode.com

Posted by on Apr 7 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Marijana Skender. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010