whattafashion.com

Zagreb bogatiji za ekskluzivni showroom Poppy

Nakon Pariza, Londona, New Yorka, Milana i Zagreb je dobio ekskluzivni prostor za događanja. U središtu grada showroom POPPY na više od 150 četvornih metara na zanimljiv način spaja eleganciju, šarm i tradiciju starog, građanskog Zagreba te modernog i tehnološki opremljenog prostora.

POPPY predstavlja jedinstveno mjesto, posebno osmišljeno i prilagođeno za lifestyle i poslovna okupljanja, promocije, edukacije i susrete, jer druženja i osobni kontakti u ekskluzivnom okruženju ostavljaju nemjerljiv dojam.

„Organizacija događaja bilo koje vrste zahtijeva veliku kreativnost, a odabir prikladnog prostora stavku koja često ostavlja najsnažniji dojam. Showroom POPPY na poseban način objedinjuje koncept za organizaciju događanja, istodobno nudeći i mogućnost korištenja showrooma kao svojevrsne pop-up varijante“, izjavila je Ivana Očevčić, suvlasnica showrooma.

„POPPY unosi živost na gradsku scenu i pruža novu, drugačiju notu poslovnim i lifestyle okupljanjima. Uz najmoderniju tehničku opremu, klijentima omogućuje privatnost i VIP pristup na ekskluzivnoj lokaciji“, pojašnjava Marina Karamatić Sopić, također suvlasnica showrooma.

Uz mogućnost organizacije događaja do 80 osoba POPPY svoja vrata otvara i klijentima iz modne i industrije ljepote kojima je na raspolaganju i izložbeni prostor. Showroom namjenu moguće je koristiti prigodno ili tijekom duljeg perioda. Multifunkcionalnost prostora dodatno je naglašena najsuvremenijom  tehničkom potporom. Moderna audio i video oprema, profesionalna rasvjeta, klimatizacija i WI-FI mreža omogućavaju prilagodljivu i personaliziranu komunikaciju sa uzvanicima na svih 150 četvornih metara prostora.

POPPY okuplja renomirane stručnjake za organizaciju događaja, odnose s javnošću, dizajnere, stiliste i novinare koji znaju kako stvoriti sadržaje koji ostavljaju dojam.

Showroom POPPY je smješten u središtu Zagreba, u Ulici kneza Mislava 12/I, uz brz i jednostavan pristup iz svih dijelova grada.

Posted by on Sep 30 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010