whattafashion.com

Ekskluzivni interview by Nick Grbin: Robert Sever

Robert Sever: “Super da smo ispali baš sada sa ovom pjesmom, ova pjesma jako odražava nas, To smo mi!” Nije ni ispao, a već je moj! Roberta sam čak digao iz kreveta da mi odgovori na ova pitanja tako da ako me više ne bude nemojte se čuditi. Što Sever kaže o sudjelovanju, pjesmama, mentorici, kandidatima i još mnogo toga doznajte u intervjuu.

Kako to da si odlučio sudjelovati u emisiji ZVIJEZDE PJEVAJU?!

Urednik emisije Tomislav Štengl me nazvao jedan dan i pitao da li bi bio zainteresiran za sudjelovanje u emisiji. Mislim da nije stigao ni završiti rečenicu, a da sam već euforično izgovorio –„DA!“, Da budem potpuno iskren – jako volim taj show i pratio sam ga uvijek, tako da sam se potajno nadao da će me jednog dana nazvati, bez obzira što sam znao koliko je to veliki izazov!

Tko te prijavio tj. kako si uopće ušao u izbor za sudjelovanje?!

Ne znam koja je metoda izbora sudionika. Mogu samo pretpostaviti da biraju ljude koji su im u nekim svojim granama po nečemu zanimljivi. Kako je moda u Hrvatskoj jako zanimljiva, onda je vjerojatno i to utjecalo na to da izaberu nekoga iz te sfere!

Jesi li zadovoljan svojim uspjehom?!

Apsolutno sam zadovoljan! Bilo je to jedno divno i veliko iskustvo u kojemu sam naučio puno toga, dobro se zabavio, ali i naradio tako da sam stvarno sretan.

Da si slučajno došao do finala koje bi pjesme još odlučio otpjevati?!

Nismo ušli u cijelu avanturu sa početnom pozicijom da idemo u finale. Ima ljudi kojima je to parametar uspjeha. Na sreću Mariji i meni to nije bilo bitno. Što se tiče pjesama, da smo ušli u idući krug pjevali bi „Kiss“ od Princa i „You raise me up“ Josh Grobana. O ostalim pjesmama  nismo ni stigli razmišljati!

Kao mentoricu dobio si vlasnicu jednog od hrvatskih najboljih vokala. Da Marija nije bila tvoja mentorica, sa kime bi onda volio raditi?!

Presretan sam da sam ovu avanturu doživio sa Marijom jer smo naše desetogodišnje prijateljstvo još vise produbili. Iskreno, prijatelj sam i sa Ivanom Kindl, Jelenom Radan i Renatom Sabljak tako da bi bio sretan sa bilo kojom od njih! Sve ih iznimno cijenim i bio bi sretan da sam mogao od njih učiti!

Za koga ćeš sada nastaviti navijati?!

Moji favoriti su Marija i Ervin. Obožavam njihove energije na stageu i neku nepretencioznost koju imaju i kao osobe. Jako su dragi ljudi, snažne individue i sa lakoćom koriste sva svoja znanja da bi na stageu bili što bolji. Za mene su oni pobjednici iako moram priznati i da su mi Ivana i Mario jako cool kombinacija!

Koga vidiš u finalu, a koga kao pobjednika?!

Mislim da su finalisti prilično očiti od samog početka showa. Nije bilo nekih velikih preokreta što se tiče pozicija, tako da je to već sada evidentno .

Je li ti je žao što si ispao?!

Nije mi žao! Sretan sam da nam je posljednji nastup bio tako energičan i emocionalan, da smo to prenijeli na ljude. To je zapravo najbitnije, neovisno o kritikama ili ocjenama. Pjesma „Budi moja voda” je doista nešto najgenijalnije napisano u hrvatskoj muzici pa nam je bila čast da ju možemo pjevati. Na kraju svega rekao sam Mariji: „Super da smo ispali baš sada sa ovom pjesmom, ova pjesma jako odražava nas. To smo mi!”

Kako bi ti prokomentirao sav dosadašnji styling Barbare Kolar?!

Cijeli tim koji radi na televiziji u sektoru kostima, garderobe i stylinga se jako trudi, a pogotovo Nataša Svekler koja je u sektoru stylinga doista veteranka, koja radi „mala čuda“ sa stvarima. Jako ju poštujem i divim se kako može u par minuta smisliti nešto posve novo ( kao što je jučer bio slučaj sa jednom kombinacijom ). Mislim da bi ona trebala imati svoju emisiju koja bi se bavila stilističkim trikovima, nešto tipa PITAJ NATAŠU!

U sljedećoj sezoni emisije Zvijezde pjevaju koga vidiš kao tvog nasljednica/nasljednicu da brani glas modnog svijeta?

Doista ne znam , morao bi malo duže razmišljati o tome!

Foto: HRT PRESS

Text by Nick

 

Posted by on Apr 17 . Filed under Interview. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010