whattafashion.com

Beyonce kreira odjeću za trudnice?!

Slavna pjevačica dala je intervju za Harper’s Bazaar , izdanje November 2011, koji stiže u prodaju 25. listopada. U njemu je između ostalog otkrila i da će svojoj modnoj marki House of Dereon dodati odjeću za trudnice.
” Sve što sad gledam je zavodljiva odjeća za trudnice, to mi je tako uzbudljivo! Volim otkrivati modele koji su edgy i sexy čak i u trudnoći, a meke tkanine koje lijepo padaju su uvijek zavodljive.”

Harpersu je otkrila i da je dugo razmišljala koju će haljinu obući na dan kad će javnosti objaviti vijest o trudnoći. Šuškalo se da je birala između 70 haljina kako bi na  kraju odabrala Lanvinovu narančastu.
Beyonce na to kaže:
” Puno sam razmišljala kako to učiniti, jer mi je to vrlo važna vijest koju sam htjela priopćiti sama, bila sam vrlo nervozna i nisam htjela da to bude glupa slika ili trač koji prekida vijesti, pa sam odlučila samo ponosno  pokazati trbuh. Mislim da je to bilo jače i da se vidjela ljubav.”

Izvor: millionlooks.com

Posted by on Oct 18 . Filed under Media, Music, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010