whattafashion.com

Crvena je strast, važnost, pažnja, ljubav, toplina i akcija

Približava se Valentinovo, Dan zaljubljenih i svih koji slave ljubav. U kakvom outfitu ćete na taj dan blistati pred voljenom osobom? Valentinovo nije bez razloga obojeno u crveno. Za taj poseban dan u godini biraju se crveni odjevni predmeti jer crvena je  istovremeno boja strasti i akcije, svečanosti i luksuza. Ona boji tepihe svjetskih premijera i raznih evenata. Klasična je i snažna, naglašava i slavi moćnu osobnost.  Poručuje da je važna i traži pažnju gdje god se pojavi. Crvena je boja ljubavi jer srca su crvena, a rumeni obrazi upućuju na dobro zdravlje i vedrinu.

Ova boja, koja na tržište dolazi u širokoj paleti nijansi, od bljedunjave do duboke nijanse burgundca, prisutna je i u interijerima, a na Valentinovo svoj dom možete ukrasiti crvenim ružama, svijećama ili nekim drugim detaljem u ovoj boji. Benjamin Moore je crvenu proglasio jednom od trendovskih boja 2018. a kako bi vaš dom tokom čitave godine zadržao toplinu, vedrinu, akciju i strast, prostor možete oplemeniti crvenim namještajem, poput stolice Charla Dining Chair, posteljinom u crvenim tonovima ili zidom u crvenoj boji.

 

Posted by on Feb 11 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010