whattafashion.com

Cvjetni printevi za dugotrajnu svježinu i vedro raspoloženje

Produžite sezonu cvjetanja i spasite cvijeće od nepotrebnog rezuckanja, izborom razigranih cvjetnih printeva! Na lepršavim, ljetnim haljinama, cvijeće živi dugo, iz sezone u sezonu i donosi vedro raspoloženje.
Haljine s naramenicama, zabavnog floralnog printa, možete nositi samostalno uz sandale, ali i dodati nešto drugih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Tokom dana kombinirajte takvu haljinu s jeansom, a uvečer dodajte kožnu jaknu s resicama, za urbani boho ugođaj.

Najzanimljivije će uz jeans djelovati asimetrična haljina cvjetnog printa, a sam jeans djelovat će atraktivnije ako je posut perlicama, biserima ili šljokicama. Pratite forme i boje s haljine i jeansa te uz njih uskladite obuću i nakit, koji mogu biti življih boja. Dodajte jednostavan clutch s preklopom, neutralne boje, sunčane naočale i spremni ste za grad.

Navečer naglasite struk haljine remenom – uz resice će odlično pristajati country forma remenja s pletenom teksturom, a u ludom noćnom izlasku pažnju će privlačiti svjetlucava površina natikača i torbice, koji mogu biti iz lakirane kože i s vezenim country motivom.

 

Posted by on May 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010