whattafashion.com

Dobrodošli, animal printevi!

Modnu jesen obilježit će animal instinct. Uzorci za hrabre, šare su krzna divljih mačaka, koje istovremeno djeluju sexy i dinamično. “There is a no to nothing”, rekao je kreativni direktor kuće Bottega Venetta, Tomas Maier, nakon revije u New Yorku. Ovaj put, umjesto diskretnog luksuza, u kolekciji se ističu divlji tigrasti uzorci na kaputima, suknjama i jaknama. Oversize forme odlično upotpunjuju tigraste šare na luksuznim vunenim tkaninama i orukavlja od satena, koja čitavom looku daju dašak plemenitosti i elegancije.

Dodir ekscentričnosti proteže se mnogim jesenskim kolekcijama. Zabilježili smo nekoliko primjera odličnih stylinga, koji mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje i vaših outfita.

Hailee Steinfeld nosi TOM FORD leopard print mini haljinu i pumps, u Comic Conu, San Diego.

Mix & Match animal uzoraka još je jedna varijanta ovog trenda. Haider Ackermann za novu hladnu sezonu, predlaže spoj različitih wild cats uzoraka i njihovih različitih dimenzija.

 

Jesenska vladavima animal uzoraka prisutna je i u kolekciji Tom Ford i to u looku koji u animal trend odijeva od glave do pete.

 

View this post on Instagram

Fashion Designer Tom Ford Fall 2018 Ready to Wear Collection – February 8, 2018 in NYC. ____________________________________________ Model: Joan Smalls . Runway & Details ____________________________________________ Make Up: Tom Ford Extreme Cosmetics ____________________________________________ Theme: 80s Glitzy Wildside . Inspiration: Women's Empowerment ____________________________________________ Red Jaguar Print Jacket, Camisole Inspired Jaguar Print Mini Dress and Matching Tights, Crystal-Kitten Heeled Jaguar Print Slingbacks, Thick Headband and Hip Hop Inspired Oversized Hoops.  ____________________________________________ Source: TomFord.com/Vogue . 📷Yannis Vlamos 📷Marcos Tondo ____________________________________________ #TomFord #TomFordFall2018 #TF #FashionDesigner #FW2018 #Vogue #RTW2018 #Model #JoanSmalls #FashionShow #Runway #BeInspired #CelebrityModelCode

A post shared by Celebrity Model Code® (@celebritymodelcode) on

Kreativni Mix & Match u modelima by Max Mara, za iduće hladno razdoblje. U prvom planu su kontrastni spojevi uzoraka krzna divljih mačaka.

Ove jeseni nosit ćemo intenzivne pink nijanse na usnama, ali i na rukama. Max Mara predlaže majice i haljine s nabranim površinama i leo uzorke, u kombinaciji s pink maxi rukavicama iz latexa.

Inspiriran mačkama, ne samo divljima, već i domaćima je Francesco Russo, Marnijev chefdesigner. Njegove mace predu s kaputa A forme, u pink nijansi. Inspiriran mačkama, ne samo divljima, već i domaćima je Francesco Russo, Marnijev chefdesigner. Njegove mace predu s kaputa A forme, u pink nijansi.

 

 

Posted by on Sep 27 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010