whattafashion.com

Isprobajte kako vam pristaje colorblocking!

@the_attico @bergdorfs 🤳 @vitofernicola

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

Jedan od velikih trendova, kombinacije intenzivnih boja, na prvi pogled nespojivih tonova, izbor su brojnih fashionista širom svijeta.
Ovaj način kombiniranja odjeće i accessoirea je samo za odvažne, koji se ne plaše biti u centru pažnje jer nemoguće je biti neprimijećen u stylingu snažnih kontrasta.
Imate li u svom ormaru pretežno neupadljive boje i neutralnu paletu crne, sive, bijele, a jako vas privlači ovaj trend, krenite polako eksperimentirati s intenzivnijim bojama.
Možete isprobati kako vam pristaju nježniji tonovi udruženi s intenzivnijima, npr nježno ružičasta i crvena, plava uz nježnu petrolej nijansu, blijedo lila uz zelenu, a tek kasnije, kad steknete dovoljno samopouzdanja, kombinirajte omiljene spojeve fashionistica: intenzivni ciklama ton uz crvenu, kraljevski plavu i zelenu, ljubičastu i žutu, plavu i žutu i sl.

Inspiraciju možete potražiti na instagramu Gilde Ambrosio, Attico dizajnerice, koja colorblocking predlaže u najnovijoj kolekciji, a voli ga nositi i privatno.

Attico @bergdorfs 🤳 @vitofernicola

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

Posted by on Aug 24 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010