whattafashion.com

Iz bakine radionice na svjetske ulice

Pri pomisli na pulover na uzdužno kopčanje, pomišljate odmah na vrijedne ruke starijih pletačica, koje u udobnoj stolici za ljuljanje, smještenoj pored kamina, spretno prepliću očice u zabavne uzorke? Niste jedini i blago vama ako imate takve zlatne ruke u svojoj obitelji!

Mnogi dizajneri su za novu sezonu priredili pulovere, koji formom i bodom, podsjećaju na bakine proizvode iz kućne radinosti, ali kako ne bi izgledali staromodno, toplim bojama dali su im živost i moderan vibe.

Tory Burch nudi pulovere narančastih tonova iz merceriziranog pamuka, a Christopher Kane pink puloveru dodaje zip detalje na rukave i prednjicu. High street brandovi ove sezone nude brojne modele pulovera s kontrastnom dugmadi, među kojima se ističe Mango pulover bijele boje iz boucle vlakana i Espritov pink pulover rips uzorka sa sjajnim efektom.

Puloveri ovog stila su svestrani – odlično izgledaju u kombinaciji s raznim odjevnim komadima. Možete ih nositi povrh maxi haljina, uskih hlača metalic i lak efekta, čipkastih i plisse suknji i jeansa povišenog struka.

foto brownsfashion

Posted by on Feb 9 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010