whattafashion.com

Jeans trendovi: Customized by d.i.y

Customized jeans popularan je već sezonama, a ove posebno. Modele s puno proreza i otvora možete izraditi i sami, pa nije potrebno trošiti novac na preskupe used look hlače. Kod destroyed jeansa vrijedi pravilo “što posebnije, to bolje”, a idealna područja za izradu otvora na tkanini su koljena i stražnjica. Otvore možete obraditi brusnim papirom, čime se materijal znatno stanjuje. Počupajte mu krajeve, izvadite osnovinu nit i puno nosite i perite svoje hlače pa će one vremenom izgledati još bolje.

Jedna od velikih ljubiteljica destroyed modela jeansa je i brazilska blogerica Helena Bordon, koja ih nosi gotovo svakodnevno i kombinira uz kožne jakne, ali i accessoire ukrašen perlama. Aylin Koenig voli poderani jeans uz duge ogrtače, metalic pumps niske pete i male torbice, a stilistica Samantha Angelo svom destroyed jeansu dodaje udobne pulovere s natpisom, parke i čupave natikače.

 

foto: pinterest

Posted by on Aug 25 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010