whattafashion.com

Jedan basic za tri različita stila: Karirani blazer

Jedan blazer za minimum tri looka i to onaj, po uzoru na Balenciagin, koji ruska modna novinarka Natasha Goldeberg nosi uz sportsku T-shirt i karirane hlače.

Za dnevni look, prigodan i za izlaske, ali i specijalne prilike, karirani blazer je multifunkcionalni komad, na koji bi svakako trebalo obratiti pažnju i barem ga isprobati.

U dnevnoj varijanti prolazi u elegantnim i casual stylinzima, kombiniran uz dolčevite boje vrhnja i kožne haljine, jeans hlače i svilene bluze s uzorcima i tonovima iz iste obitelji boja. Posebno zanimljivo i stylish, djeluje karirani blazer uz kožne hlače plavog tona, bluze i majice animal uzorka. Metalic clutchevi i kvalitetni kožni clutchevi kroko uzorka, pojačavaju dojam luksuza.
U specijalnim prilikama, blazer kariranog uzorka, smeđih tonova, ponovno ima veliki nastup. U romantičnom izdanju, kombinira se uz bluzu grafičkog uzorka i lijepo se slaže uz ciglaste plisse suknje i čipkaste gležnjače s petom.

foto: nawo.com, pinterest

Posted by on Apr 8 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010