whattafashion.com

Jesenski key pieces, koji ostavljaju dojam, zavode i ugodno griju

Kožne suknje i haljine su key pieces, koji ovosezonsku garderobu čine fit i pritom ugodno griju. Trendovski modeli su midi dužine i izrađeni iz vrlo meke kože, najčešće pencil forme, koja vrlo ukusno sjedinjuje ženstvenu eleganciju sa sex appealom.

Osim klasične crne, tu su i topli zemljani tonovi, koji dokazuju svoj talent. Akris predlaže monokromne kombinacije i igre svijetlih i mat površina. Escada spaja zelene pulovere u nijansi trave sa pastelnosmeđim suknjama, koje se zvonasto, u nizovima širih faldi, šire od bokova naniže. Monsoon nudi također zvonaste midi suknje, ali iz umjetne kože tamnosmeđe boje, koje spaja s romantičnim bluzama u nijansi koralja.

U business stilu je kombinacija plave košulje s detaljima koji podsjećaju na 70-e i midi kožna suknja crne boje, kreacija potpisa Tibi. Hermes ove sezone nudi spoj  žutog topa iz kože i pencil suknje u dva tona, a ICI perforirane teksture mekih kožnih površina.

Volite li više kraće suknje, spoj girly i seksipilnih krojeva, moderna je i mikro mini duljina. Isprobajte kako vam pristaje kombinacija kožne mini suknje s volanima i asimetričnim krajevima, prostranog pulovera i sock boots, jedna od omiljenijih, kod svjetski poznatih modnih blogerica.

View this post on Instagram

Leather as a second skin #HermesFemme

A post shared by Hermès (@hermes) on

View this post on Instagram

Andalusite-green dream #HermesFemme

A post shared by Hermès (@hermes) on

 

 

Posted by on Nov 1 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010