whattafashion.com

Karirano na pet načina: Stylish

Svi volimo modu, ali samo malobrojni među nama imaju stila. Divimo se njihovom umijeću sklapanja maštovitih stylinga, koji su ujedno zabavni, funkcionalni i vrlo smjeli. Sami se možda ne bismo usudili prošetati u istima. Privlače nas sve kombinacije, koje modnim rječnikom nazivamo stylish i uvijek rado čitamo o styling trikovima, kojih nikad nema previše.
Kariranim uzorcima često dajemo poveću pažnju tek u jesen i zimi, zbog intenzivnijih boja i kontrasta, ali i uvjerenja kako ne pripadaju toplijem periodu godine i toploj modnoj sezoni. No iste uzorke, mnogi dizajneri vješto rabe kao printeve na laganijim materijalima, a slavni blogeri rado nose u svako doba godine. Karirani uzorci tako žive svoj stil, neovisno o trendovima, na koje su otporni i postaju stanovnici ormara brojnih dama, koje ih vješto uklapaju u osobni stil.
Često nas iznenade kombinacije s kariranim uzorcima, posebno one karirano i karirano, karirano i šare, koji si ipak izvrsno pristaju zahvaljujuć tonovima iz iste obitelji boja i skladu materijala. Karirano tako pristaje uz kaputić i suknju, podjednako dobro i u njihovim kombinacijama, posebno ako je suknja iz svile i razlivenog, akvarel karo motiva. Uz takvu kombinaciju neće biti višak crna torbica geometrijske forme i istih detalja, a kako čitav styling ne bi djelovao pretrpano i prenapadno, smiruje ga remen zlatnog tona, u skladu sa wedges špagaste pete, zemljanog tona.

Nabavite li pak dva statement komada, sličnog uzorka, odnosno jedan gornji odjevni predmet i cipele, sličnog uzorka poput ponča Boutique Moschino i Longchamp pumps ili gležnjača, možete ih nositi na stylish način, tako da dodate puderastu bluzu sitnog cvjetnog uzorka i široke hlače camel tona, koje će malo primiriti kombinaciju. Torbica neka je pritom ovalne forme, koja prati krivulje s ponča, sa sitnim  metalnim ukrasima koji oponašaju filigransku formu cvjetića s bluze.
Pripazite da u svakoj sličnoj stylish kombinaciji, imate dva po dva odjevna predmeta ili dodatka koji imaju istu formu ili ih vežu tonovi iz iste obitelji boja. Tako će styling biti skladan i ugodan promatraču.

foto: theoutnet.com, ohlala-magazine.com

Posted by on Apr 13 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010