whattafashion.com

Koje rublje ispod topa, bluze ili haljine četvrtastog izreza?

Da biste ljetne stylish topié ispravno poslali na modnu scenu, trebate ispod njih ponijeti odgovarajuí grudnjak. Nema goreg osjećaja od onog, kad vas promatraju a vi stalno morate paziti na svoj outfit, da iz njega ne bi provilo nešto što ne bi trebalo.

Top četvrtastog izreza ove sezone je vrlo dubokog i širokog kroja, koji se nosi  uz grudnjak bez naramenica, srcolike forme. Kako bi sve stajalo na svom mjestu, posebno u prostranijem topu ili bluzi, potrebno je nositi odgovarajuću veličinu grudnjaka sa povišenim mostom među košaricama, koji će grudima dati dobar oblik i omogućiti veću stabilnost.

Uz grudnjak bez naramenica nema straha da će se koja naramenica pomaknuti, proviriti iz dekoltea i narušiti estetski izgled. Volite li pri kupnji uštediti, birajte grudnjake boje kože, što sličnije vašem tenu i naramenicama na skidanje, što će omogućiti široku primjenu i manju uočljivost ispod odjeće različitih vratnih izreza.

foto: privat, pinterest, goodhousekeeping.com

Posted by on Jul 29 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010