whattafashion.com

Megatrends on january sale: Red dress

U Dsquared fall/winter 2010/11 kolekciji, intenzivna crvena je boja akcije, poziva, provokacije,  drskog sex appeala, posebno u kombinaciji s crnom kožom ( leggins) i krznom.

Međutim, ovaj look je možda malo prenaglašen, preizazovan a posebno je neprikladan u svakodnevnom životu, ako niste dovoljno samouvjereni i nemate prilike nositi outfit s fotografije.

Stoga evo novog prijedloga, koji će poštivati dizajnersku inspiraciju ove zime, red dress s puf rukavima – mega trend a opet unijeti malo mira u kombinaciju i učiniti outfit nosivijim.

Crveno, da, ali u kombinaciji s gustim čarapama, nešto nižim cipelama  ( može i crne balerinke) i  zabavnim, izazovnim  accessoireom, koji je pravi eye catcher!

Tako smo za vas u economy varijanti pronašli: vunenu haljinu COS, s puf rukavima, clutch leo uzorka, crveno crne kombinacije Just Cavalli i dodali   cijeloj kombinaciji cipele niske pete.

Na zajedničkoj fotografiji: crvena haljina iz teksta, kao inspiracija – lijevo, s puf rukavima, uz leggins i kratke rukavice.

Text by N. S. G.

Posted by on Jan 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010