whattafashion.com

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Tri trenda u jednom stylingu

Veliki trend pliš, nastavlja se i u proljeće, a blazeri dobivaju novi look, u stilu devedesetih. Izrađeni su iz finih plišanih tkanina, širih su revera i duljine do bokova te bogati printom  zvjezdica. Uz njih se u dnevnoj varijanti kombiniraju kožne hlače i bijela košulja, a čitav styling zaokružuje torba piton uzorka i manjih dimenzija, dugog remena te srebrne pumps. Za večer se uz ovaj styling nosi sat sa srebrnim karikama, srebrni nakit – earcuffs i narukvice iz oksidiranog srebra.

Volite li više pencil suknje i odijela, inspirirajte se Max Marinim lookom iz lanjske kolekcije, a Topshop u svojoj ponudi ima blazer koji će udovoljiti i najprofinjenijem ukusu. Zahvaljujuć decentnom printu, spoju modernog i sofisticiranog, nenametljivom dizajnu i velikoj funkcionalnosti, ovaj blazer je primjeren za žene raznih dobi i lako se kombinira na više načina.

foto: instylelook.com, womanandhome.com, lookbook.nu

Posted by on Mar 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010