whattafashion.com

Mrežasti uzorak dio je casual, elegantnog i active wear stylinga

Black mesh ⚡️

A post shared by KAYA ON THE GO 🎈 (@kayaonthego) on

Aktualni, trendovski materijal je mreža, krupnih i sitnijih otvora, koja se ne nosi samo ljeti preko bikinija i crop topova, već i u jesen, na desetke načina. U dnevnim prigodama nosiva je ispod blazera, kao top, a navečer je detalj haljine ili suknje.
Streetstyle zvijezda Tamu McPherson voli mrežaste haljine by Lisa Folawiyo, koje kombinira sa bijelim zatvorenim cipelama mules, a blogerica Carola Pojer, majicu mrežastog uzorka nosi uz ozbiljan poslovni outfit – crne hlače i mokasine, beige kaput.

Ostala odjeća izrađena iz ovog specifičnog materijala, koja se ističe u mnoštvu, su haljine potpisa Self Portrait, Costarellos i Alexander Wang, suknje A linije by Coast, ali i active wear odjeća Dsquared2, gležnjače Christian Louboutin.

Smatrate li mrežu ipak preprovokativnim materijalom u svom odjevnom stilu, isprobajte kako vam pristaje detalj nakita ukrašen mrežom, poput  YUNOTME Black Mesh Nemo rajfa za kosu.

Posted by on Oct 1 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010