whattafashion.com

Noge s logom?!

Čarape s logom slavnih dizajnerskih imena čine se vrlo dobrim rješenjem kad vam nedostaje volje, energije za zahtjevnije stylinge ili za oblačnih i hladnijih dana. Lijepo pristaju uz jeans haljine i tamne blazere iz samta, pliša ali i majice s printom, suknje pencil i tulipan forme, gležnjače.

Instantno popravljaju raspoloženje i privlače poglede na noge a djeluju i super sexy, ponekad interesantnije od čipkastih čarapa. Što više pokažete noge u njima, to bolje. Kombinirajte ih s vrlo kratkim suknjama, minicama i šorcevima, koji su najbolji izbor i potenciraju njihov sex appeal.
Uz logo čarape dizajnerskih imena Chanel, LV, Giorgio Armani i dr. najbolje pristaju tamne boje i mix cool i ženstvenog izričaja ( blazer i jeans ili etui haljina) ali uz njih ne pristaje odjeća koja djeluje jeftino.
Od obuće najbolje uz njih pristaju booties, gležnjače, plateau cipele, sve osim klasičnih cipela visoke potpetice i špic forme, koje uz njih djeluju staromodno, jeftino, vulgarno.

foto: wheretoget.it

Posted by on Apr 28 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010