whattafashion.com

Ove jeseni i zime, nosimo sve nijanse plave, od kobalt do kraljevski plave

Mješavinu sportskih formi i workwear-a, ove jeseni obojit će kraljevski plava kod Chanela, a Stella McCartney stilizirala je kožnu tuniku cobalt plave nijanse, koja se kombinira uz vrlo uske hlače i dugi top. Iz Jil Sander kuće stiže organza look u azurnoj nijansi plave. Iz Valentina stiže neodoljiv spoj meke plave i volumena, a Dries Van Noten, plavim odijelima daje magičnost, uvođenjem wild grafičkih uzoraka.

Anteprima se odlučuje za zavodljivost i eleganciju u plavoj, a Marla nudi artističke modele u petrolej i tamnoplavoj nijansi. Plavo i volumen, midi dužina, inspiracija su za modele Arthur Arbesser Fall 2018 kolekcije. Zaljubljenici u plave nijanse, ove sezone će uživati u širokom rasponu nijansi najnovijih kolekcija.

Da nas plave nijanse ove hladne sezone prate posvuda, dokaz je i make up, koji stiže iz Chanela. Pažnju privlače plavosiva sjenila, u kombinaciji sa crvenim ružem.

 

 

foto pinterest, mintmoda.com

Posted by on Oct 21 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010