whattafashion.com

Ove sezone nosimo…trapez bag!

Previše lijepih komada i teška odluka, koju torbicu odabrati? U najbolje trendovske modele, ubrajaju se trapez torbe, koje ove sezone dolaze u izvedbi iz meke kože, u bijeloj boji i tofu nijansi, zelenkastoj mint i maslinastoj nijansi. Klasičarke, koje svojom torbom žele ugrijati styling, birat će karmin crvenu i sivu torbu, a na izbor su i karirani uzorci. Još je Grace Kelly znala, na koji način se može oplemeniti outfit, a najbolji  efekt postiže se svevremenskim dizajnom – elegantni look jamči trapez forma.

Najzanimljiviju i ujedno najskuplju torbu trapez forme, ponudila je kuća Louis Vuitton, u soft pink varijanti, iz kroko kože. Cijena joj je čak 39000 EUR-a, ali na tržištu su se već pojavile economy varijante ove luksuzne torbe.
Od ostalih modela, ove forme i zanimljivih izvedbi, izdavajamo tamnozelenu kroko by Tory Burch, Zarinu u kroko optici mint boje, Cybill Velluto by Aigner iz tamnocrvenog baršuna i kože te Michael Kors model Simone.

foto pinterest,  fashionable style (en.my-favourite.info)

Posted by on Nov 12 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010