whattafashion.com

Par u boji, molim!

Pozdrav, ljubiteljice sedamdesetih godina i sandala s platformom i remenčićima! Mi smo Yull shoes i ove sezone nemamo konkurenciju…

Razloga za nabavku još jednog para crnih sandala je puno, ali ovog proljeća apsolutnu pažnju kradu modeli u bojama, a posebno oni, izrađeni iz nekoliko različitih kombinacija boja i materijala. Yull se ove sezone zaigrao i ponudio definitivno najneobičnije modele colorblockinga – trio koji čine pastelna nijansa ružičaste i zelene u kombinaciji s tirkiznom te  intenzivno žuta platforma i peta u kombinaciji sa svijetloplavom i nježnom ružičastom.

Po atraktivnosti, slijedi ga 3.1 Phillip Lim, duom koji čine tamnožuta i smeđa te Prada, koja odijeva podeblju blok petu, platformu i remenčiće u leo uzorak.

Sudeći po ponudi dizajnerskih kuća, ove sezone će biti vrlo zabavno na ulicama. Modeli sandala, inspirirani sedamdesetima i osamdesetima, jarkih boja, širokih vrpci, s platformama i visokim četvrtastim petama, pune modne magazine i editorijale.


Za najveće ljubiteljice hippie stila, Michael Kors nudi razigrani cvjetni print snažnog kontrasta boja, a Monki u novu kolekciju obuće, unosi malo SF-a, svojim srebrnim modelom, stvorenim za plesne podije.

foto glowsly, zalando, pinterest

Posted by on Apr 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010