whattafashion.com

Plavi ton koji opija

Ljubitelji plave boje i njenih smirenih tonova, idućeg proljeća i ljeta, uživat će u smirenoj i opuštajućoj nijansi plave, Niagara, koja neodoljivo podsjeća na čuvene slapove, po kojima je i dobila ime.

Ova trend boja 2017, uz Greenery,  boji tako sve, od odjevnih predmeta do accessoirea, a toliko je svestrana da se slaže uz brojne druge nijanse i postaje poželjna u svakoj garderobi.
Altuzarra ju bira za svoje atraktivne komade piton tiska, inspirirane filmom Wild at Heart Davida Lyncha, a Carolina Herrera za večernje haljine, koje zbog ovog plavog tona, djeluju meko i lagano.

Iako je Niagara ton opisan kao denim ton, odnosno srednji ton plave boje jeansa, pojavljuje se na svim vrstama laganijih materijala za iduće toplo razdoblje. Čitav sjaj i ljepota ovog tona dolazi do izražaja na svilenim i pjenastim tkaninama, poput onih u modelima Emporio Armani i Alberta Ferretti.

Niagara ton posebno je dopadljiv na odjeći iz tila, potpisa Alberta Ferretti, Alexander McQueen, Marchesa i Zac Pozen, gdje dočarava slapove i svježinu vode, a accessoire, poput Miu lady torbice Miu Miu, ovog tona, djeluje osvježavajuće, nježno, plemenito i opojno u isto vrijeme, da ga jednostavno morate imati.

foto: fashionisres.com, tictail.com

Posted by on Feb 15 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010