whattafashion.com

Sa cool čizmama u proljeće: “Over the knees” vole mini haljine i blazere

Inspirativna, prezgodna Tiffany Hsu je buying director za mytheresa.com i uvijek sjajno odjevena influencerica. Jedan od omiljenih modnih dodataka njenoj garderobi su over the knee čizme, u kojima je viđena u hladnom, ali i toplijem dijelu godine. Jedan od zanimljivijih modela takvih čizama crne boje, potpisuje Petar Petrov, a uz njih kombinira kožnu jaknu – pelerinu by Sacai, jaknu s uzorkom, karirane blazere.
Tiffany je viđena i u bordo čizmama preko koljena, koje je iskombinirala uz haljinu cvjetnog uzorka by Magda Butrym, a rado eksperimentira i s uzorcima te spaja čizme cvjetnog uzorka s maxi haljinama razigranog cvjetnog printa.

 

 

Influencerica Linda Tol, viđena je u čizmama The Row, koje je iskombinirala uz hlače cvjetnog printa by Attico, a Caro Daur iskombinirala je Fendijeve čizme sa blazer – haljinom.
Ove dame znaju, da čizme duljine preko koljena, izdužuju figuru pa ih rado uvrštavaju u svoje modne kombinacije. Uski modeli over the knees, lagano špic vrha i stiletto potpetice, optički izdužuju noge pa žene nižeg rasta u njima djeluju više i vitkije.
Nosivi su do dugo u proljeće, za hladnijih dana i kada svom outfitu želite dodati dozu sex appeala i power moment.

Dok su za jesen i zimu prikladniji modeli iz deblje kože, tamnijih boja, u prijelaznom razdoblju godine poželjni su uski modeli čizama beige i kremastih nijansi, koji osvježavaju outfit i zamjenjuju guste čarape. Metalic modeli ovih čizama, bakrenih i sličnih nijansi, unose zabavu i sex appeal u večernje outfite.

View this post on Instagram

I missed the bus 📸 @vogue.polska @asiatypek #mfw

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

 

Posted by on Mar 7 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010