whattafashion.com

Što se kada kupuje? Vodič za shopping 1. dio

Što se kada kupuje? Iako bismo u shopping mogli stalno, ponekad je dobro odrediti granice i slušati savjete stručnjaka što, kad i gdje nabaviti, kako ne bismo presušili račune i bespotrebno gomilali garderobu koju nećemo ni nositi. U početku sezone uvijek se isplati kupiti kvalitetniji i luksuzniji accessoire, koji ćemo gotovo svakodnevno nositi i kombinirati uz povoljnije komade odjeće.

Prema cost-per-wear principu, torbice iz kombinacija više vrsti kože i uzoraka, kvalitetne izrade, nosit ćemo uvijek, usred svake sezone pa smiju biti skuplje. High fashion komade odjeće, ekstravagantnijeg izgleda, treba nabavljati kad su povoljniji, dosta sniženi, a najbolje ih je nabaviti usred ili pred kraj sezone. Zimi se kupuje ljetna obuća, koja je jako snižena, sandale iz lanjske sezone, one čija se forma provlači kroz kolekcije i naredne sezone. To su savjeti Eve Thomas, styling direktorice sa outnet-a. Odvojite dakle budžet u startu sezone, za stvari koje ćete zaista nositi i odlučite kojim komadom želite obogatiti garderobu. Pored accessoirea, komadi koje nosite na dnevnoj bazi, poput ogrtača, kupuju se prvi, a njihova visoka cifra se isplati kad komad svakodnevno kombinirate uz ostatak garderobe. Sandale i kupaći kostimi kupuju se na rasprodajama.

Posted by on Jul 20 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010