whattafashion.com

Stylish na kiši, uz chunky sneakers 1. dio


Proljetne kiše znaju biti vrlo dosadne, trajati danima i kvariti raspoloženje, ali tome možete doskočiti, pomoću maštovitog stylinga.
U razdoblju punom promjenjivih temperatura, tokom dana i tjedna, dobro će vas odijevati oversized baloner, i mnoštvo layering kombinacija. Pritom će vam od pomoći biti stylinzi influencerica.

Neki streetstyle lookovi toliko su zabavni i inspirativni, da naprosto mame da ih isprobate.
Ove sezone to su kombinacija balonera i chunky sneakersica istog tona, čemu možete dodati bijele hlače od trenirke, decentnog bočnog natpisa i detalja.
Sneakersice se mogu nositi u kombinaciji s elegantnim odjevnim predmetima, kad su tonski usklađene s ostatkom garderobe. Pritom će im malo pomoći jednostavne linije odjeće i nakit iz plemenitih metala, najbolje zlatni, koji će bljedunjavom outfitu dodati malo boje i živosti. Ovoj kombinaciji dobro pristaju još dva elegantna detalja – transparentni šešir i mini torbica  s logom.

Na taj način, sneakersice će izaći iz okvira sportwear opreme i djelovati vrlo chic.

foto ego.co.uk, styleoholic.com, pinterest, editseven.ca

Posted by on Apr 13 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010