whattafashion.com

Top 6 jesenskih haljina Topshopa

Odabrali smo šest jesenskih modela Topshop haljina koje vrijedi isprobati. Kožna haljina bez rukava s velikim zlatnim svjetlucavim detaljima, viskozna uska haljina dugih rukava, lađa izreza, dubokog leđnog izreza i s visećim detaljima na ramenima odličan su izbor za večernje izlaske.

Vrlo zanimljiva  devore mini haljina, mješavina viskoze i svile, s “black city” printom i petar pan ovratnikom i asimetrična haljina magenta tona sa zanimljivim detaljem na ramenu, odlične su za cocktail party.

Dnevna prugasta haljina iz pamuka i elastana zanimljivog kroja i detalja te smeđa jednostavna, s tribal printom iz mješavine viskoze i svile, odlične su za cjelodnevni boravak na fakultetu ili poslu. Za toplih dana nose se uz dodatak tanjeg cardigana a za hladnijih dobro izgledaju i uz dodatak dolčevite ispod te uz deblji cardigan ili kraći kaputić.

Posted by on Sep 30 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010