whattafashion.com

Trendovi u muškim kolekcijama: British Punk

Buntovnici silaze na ulicu, mogao bi glasiti novi modni trend, posebno dobro prihvaćen od svjetski poznatih streetstylera. Britanski punk bio je inspiracija mnogim dizajnerima proljetno-ljetnih kolekcija. Dolazi u eksplicitnoj varijanti poput modela DSquared 2 i tzv acid-splashed jeansa, a ponekad u nešto blažoj, s detaljima poput patent zatvarača, u kolekciji potpisa Louis Vuitton.

Svim modelima hlača, inspiriranima punk trendom, zajednička je forma – vrlo su uske i dopiru do gležnjeva, iznad kojih su nogavice potfrknute. Coach je ove seyone pokazao wild stranu i istaknuo estetiku bad boya pedesetih. Kreativni direktor Stuart Vevers je u suradnji s umjetnikom Garyjem Basemanom, osmislio zabavnu kolekciju, punu maštovitih printeva. Kožni komadi centralni su dio kolekcije, a iz njih se izdvajaju biker jakne ukrašene graffitima, jakne s puno patent zatvarača i resicama ukrašene bomber jakne.

foto: fashiongonerogue.com

Posted by on Apr 25 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010