whattafashion.com

Veliki comeback “Arrow” haljine

Sjećate li se najpopularnije haljine devedesetih, izrađene iz satena, s tzv. “američkim rukavom”? Ako ste tada imali jednu takvu i uživali u njoj, sigurno će vas razveseliti vijest, da je ponovno in!
U njima su zablistale neke od najpoznatijih zvijezda modnog businessa – Lameka Fox, Karolina Kurkova, Nicky Hilton, koje su pozirale u modelima Azedine Alaia, Saloni, Galvan London.

Ove haljine izgledaju sjajno, ali doslovno jer njihova površina je predivno glatka i blistava, istkana iz najfinijih svilenih vlakana. Ove lijepe, zavodljive haljine vrlo su opasne – ocrtavaju figuru i time naglašavaju njenu nepravilnost, ništa ne skrivaju pa je dobro razmisliti, prije nego s njima istupite u javnost.
Arrow izrez, u području ramena, naglašava ramene kosti i krhkost figure kod vrlo nježne, sitnije građe pa nije preporučljiv za vrlo mršavu figuru, dok rameni dio i ruke vizualno djeluju još jači s ovim izrezom, ukoliko ste krupnije građe u gornjem dijelu tijela.

Stoga je ovo idealan model haljine za žene vitke i normalne građe, kojima će savršeno pristajati. Ukoliko vam je svejedno što drugi misle o vašem izgledu u ovom modelu haljine, jednostavno slegnite golim ramenima i kažite “briga me”.

Posted by on May 1 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010