whattafashion.com

We like… Acler

Jasmine Tookes, Jenny Cipoletti, Jenny Tsang, Beyonce… samo su neke od poznatih osoba, primijećenih u neobičnim kreacijama potpisa Acler.
Prozračna čipka i meke, podatne tkanine, ženstvenost i posebnost, jedan su od razloga, zašto zvijezde blogosfere, modnog i glazbenog svijeta, biraju upravo ovaj australski label.

Precizno obrađene kreacije, koje zajedno stvaraju dizajnerice Kathryn Forth i Julia Ritorto, stoje u obrani tzv. slow fashiona. Svi komadi ručno su oblikovani i dotjerani kroz dvanaestomjesečni period.
Kreacije ovog labela, iako vrlo popularne, nisu tako nedostupne. Beyoncein top, spuštenih rukava, koji je zvijezda nosila u kasno ljeto, ima cijenu 200 EUR, a ostali komadi, poput čipkaste haljine Burton i bluze Rowe, kreću se u rasponu od 210 – 310 EUR.

Acler ima krasnih komada odjeće prigodne i za ured, a među njima posebno se ističu blazeri s upečatljivom dugmadi, dvorednog kopčanja i culotte, koji se s lakoćom iz uredskog stylinga transformiraju u odjeću pogodnu za streetstyle i večernji izlazak.

Ove sezone inspiracija za kreacije su materijal, udobnost i osjećaj. Pedantna vještina drapiranja daje snažnu notu spoju androginog i ženstvenog, minimalizma i zanimljivosti, a komad koji se posebno ističe u kolekciji je savršeno krojen blazer.

 

https://www.instagram.com/p/BaNA_MNHYS

 

 

Posted by on Jan 31 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010