whattafashion.com

Zanosno i dinamično u jesen, uz nove izvedbe plissea!

Fantastični modeli iz plissea, ove sezone osvajaju koloritom i maštovitim detaljima. Modeli iz kreativnog studija Antonio Marras, zavode asimetrijom i kombinacijom više uzoraka i boja. Styling je dopunjen niskim, zatvorenim cipelama i istovremeno je ležeran, ženstven, snažan i nježan, zahvaljujuć igri sjajnih i mat površina, dužina i šarmantnih detalja.


Zanosno i dinamično, djeluju nove izrade i uzorci plissea, na suknjama i haljinama, koji će obilježiti novu hladnu sezonu. Meke i nježne falde rastvaraju se poput harmonike, pružajući promatraču užitak gledanja, otkrivajući različite živopisne uzorke.

Futuristički djeluju modeli u metalic srebrnoj boji kod Poireta, a viktorijanski kod Jaspera Conrana. Plisse u vrlo zanimljivoj izvedbi, s army elementima, primijećen je kod Saccai-a, a Loewe i Jonathan Anderson znaju koliko je uzbudljiva igra plissea, kontrastnih i tamnih površina. Ovdje plisse nastupa u glavnoj ulozi, kao strukirani mantil s kožnim paspulima.

View this post on Instagram

Fall Winter 18

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

 

 

foto pinterest, glowsly.com

Posted by on Oct 30 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010